kåvepenin



har äntligen fått antibiotika! hejdå hosta! *gladgladgladglad*

whiteout

shit vilken kväll. JAG borde få dela med mig, för det var faktiskt sjukt kul!

allt började med att jag åker till Becca (som bor hos hennes kille Axel för tillfället), hade inhandlat lite RedStripe (<3) öl och en ny tisha *skitstolt*. IAF, jag kom diiit och det var chill, MEN FAN VAD DET REGNADE UTE !!!!!!!!!!!!11111111 så himla orättvist. Efter ett tag hade Becca äntligen målat sig tillräckligt fin och vi tre tjejer begav oss ut mot bussen. Becca hade ett par super höga klackskor, målet var att ha det hela kvällen. Charlotta är så smart o föreslår att hon ska ta med ett par extra skor till Becca ifall vi skulle ut senare och dansa. Becca säger: JA! ta med ett par, för då kommer jag inte att använda dem (psykiskt ni vet).

Så nu är vi utomhus, det pissar ner, det är jobbigt, men ändå lite kul. PLÖTSLIGT går Beccas högra klack SÖNDER!? WTF!? Charlotta jublar mitt i allt o säger; Vilken tur att jag tog med mig extra skor! (woho!!!!) men Becca var sötenvis och ville ha klackskor, så vi gick tbx till lyan (tur att vi inte hann gå så långt) och kom äntligen iväg till festen.

Festen var nice, massa gooooda människor, JAG, som inte är svensk och förstår mig knappt på skånska, misstolkade 2 saker under förfesten. 1. det var bara frisörer på festen (det var Beccas kollegas 21 års partay) men vissa var inte frisörer, men när en tjej frågade mig "är du fritös?" jag blev helt stel, och trodde seriöst att hon hade sagt "fritös", samma sekund kommer Becca bakom mig och säger "ja!", då blir jag ännu mer förvirrad.. senare fattade jag att hon sa FRISÖR men .. seriously, det lät så jävla kul. 2.  jag frågade  en random snubbe vart han jobbade (musiken var hög, jag hör dåligt typ) och först säger han: jag är modell, (tina tänker- jaha.. vad trevligt) och jag säger, - så du är modell allstå? han asg o säger - nej, jag jobbar på BORDELL.. (tinas hjärna typ exploderar och 8409823049234 frågor poppar upp) jag säger- BORDELL!? han säger- NEJ! jag jobbar PÅ DELL.. men ändå. det lät jävligt KUL! Snacka om att misstolka.

Vi begav oss äntligen till THE DISCOTEEEEQUE, som hette WHITE.. låg nära mig - FETT! kommer in , betalar 120 kr !?!?!?! + 20 i garderoben *ripoffff* , then we got down to business. Becca stackarn var tvungen att dra super tidigt eftersom hon hade glömt sina öronproppar hemma, och man kunde ej köpa några där, så hon pallade inte ljudet så hon drog (så kul, hon hittade faktiskt ett par proppar i sin väska dagen efter, jag asg)

AJA, då var det bara jag, charlotta och the alcohol. Så vi röjde sönder, vi drack oss fulla, Challe typ hånglade med en kille som hette ROLAND!?!?!? serri.. Roland.. omg. AJA, han sålde sprit n shit, så hon tyckte det var nice att strula med honom just för att hon skulle få tag på lite billigare alkohol. Jag bytte tisha med en kille, som var asiat, han hade nå Polo tröja på sig, med nå amerikansk flagga (nu när jag tänker på det, så var det nog en brittisk flagga, för att Polo är väl fan inte amerikanskt?) SJÄLVKLART börjar jag snacka engelska med honom bara för att han har engelsk/amerikansk flagga på sin tisha. WHATEVER. jag är knark.  senare bytte vi tisha igen. jag pratade med allt och alla, var tvungen att röra bartenderns huvud (fråga mig inte vrf) osv osv osv,

sen blev kl 3, jag och challe var fortf partysugna. på något jävla sätt hamnade vi med två danskar, varav den ena pratade bara brittiska. men jag VET att han var dansk för att han.. förstod danska och kunde prata det utan problem, men han pratade ändå bara engelska.. mongo. vi typ hamnade i världens sämsta taxi, lura mig på massa cash, sen hamnade vi på stora torget, mycket fail, jag orkade inte supa mer, sen drog vi till mig, det blev pamela, vin och en massa olika språk. BILDER kommer NU!



Så här såg jag ut! HULKEN FFS



Marc? tror jag..  en av dem hette.



this is how we dooo



tvingar på min peruk på snubben, han njöt kan man lugnt säga *strike a pose*



andra snubben (han som talade bara danska)



i'll be ready



Charlotta goes blonde, grr



pårn



haha, kolla klockan xD jag avslutar kvällen med den här bilden

Puss!







the never ending need



älskade människa

äckligt



äckel vårdcentral
äckel mage
äckel disk
äckel program på tv:n
äckel bokrecension
äckel-snygg människa på bilden ovan

welcome to nothing much



jag hatar söta gulliga amerikanska filmer som alltid har "a happy ending".

hosthost



det här händer inte. jag håller att bli sjuk igen, typ. huvudet håller på att sprängas och hostar ihjäl mig själv, vilket jag har gjort sedan oktober. ringde till 1177 och de sa att jag skulle boka läkartid eftersom de inte tyckte det var så bra att jag har hostat sedan oktober *ler*. så förhoppningsvis orkar jag dra till nearest vårdcentreal och boka en tid. det lär ta typ 9898374234 år förrän jag får "hjälp".

Håller på att skriva en bokrecension och har velar mellan att gå till turkiska lektionen eller inte, eftersom jag mår så kass borde jag inte göra det, FAST jag har redan missat en lektion, och ligger lite efter.. så det vore super bra om jag ändå drog dit. vet EJ vad jag ska göra. Önskar att jag hade någon som bestämde saker för mig, skulle vara så skönt.

Nu håller jag på att dö. hejdå

victorious



äntligen äntligen, nu har jag fixat min bloggisch, förra blev knas, kunde ej logga in på den.. super konstigt.
MEN NU! Har jag en ''ny''. Lite snyggare också.. tycker jag.

THIS HAS HAPPENED since last time.

1. Min cykelkorg har blivit snooooooooddddd :C :C :C
2. Jag har TV !!!!!!!!!! *gladtjej_89*
3. Delkurs 3 har börjat, första uppgift: skriva bokrecension.. KUL! (inte ironisk där)

och nu undrar jag.. vad händer på nyår?

TESTING

lalallalaa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0