inspiration




stick out

varför vågar man aldrig färga håret i någon cool färg? fatta häftigt..




koppkakor

det är något med cupcakes. *dör*











asos

tror det var asos iaf... vilken är din favorit...? jag är lite kär i alla..


riverside motherfucker

så jävla chill låt


flowerpower

solen tittade fram idag,  jag kände mig lite blommig.


haiti/tv3

orkar inte skriva något. är bakis. skänker hellre en tanke till haiti som de på trean gör just nu.


te amo dinsko

499 din sko






lifeintechnicolour

BLABLABLALBABLALBLA. tänkte satsa på LIGHT PALE BLONDE inför sommaren, vad tycks?


neijneijneij

jag hatar när man måste sota för skit som någon annan har gjort. ÅÅH. så himla dåligt, speciellt när man inte har bevis. tips till er som ska flytta in i en lya, kolla sjukt noga i ugnen, dra ut knapparna som vrider på för att ändra grader osv och kolla bakom spisen om det går att dra ut den. för när du flyttar ut måste du städa ugnjäveln och plåtfan så bra att man ska kunna se sig själv i dem. tydligen så var min plåt inte ren, hade använt den 0 gånger under de 3 månader jag bodde i studentlyan, fattar inte hur ugnen blev godkänd i förra besiktningen? hur som helst fick jag skrubba, skrapa, skrubba, skrapa, bli sur, skrapa, skrubba, bli frustrerad, skrubba, skrapa, bli svettig.. 3 fucking timmar senare var plåtjäveln ren, min hand är bokstavligen död. om besiktningar failar en gång till dör jag. bokstavligen.


cawfee

jag tänker aldrig

aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrigaldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig

dricka kaffe igen. mitt hjärta slog fan i 360 och det kändes som om jag hade rökt 50 cigg på rad, illamående och mjölket jag hade i kändes i magen halva dagen. har seriöst inte mått så piss av kaffe förut. undrar varför jag inte blir lika äcklad av cigg? borde kanske röka 50 st på rad så jag lägger av totalt.. värt att testa fan. USCH.



fail

såklart var bläcket slut i skrivaren. något CV blev inte inlämnad idag *arg_tjej_89*.


tack och hej. du e gay

fråga mig inte vem som är gay. idag började skolan fo real, känns både bra och dåligt.. blev en jävla massa litteratur.. urk ;( men iaf. snart ska jag ner till ICA Malmborg och langa över mitt CV ;D får se om de nappar! Måste ha pengar till sommaren ju! Häromdagen fick jag brev från Malmö Allstar Cheerleaders, nu är det dags att visa sig, men jag vet inte, känns lite skumt att jag måste betala 500 kr innan jag har vet hur tränaren ser ut? hmm.

peace ut


all around me

flyleaf, har lyssnat på dem länge. bruden (Lacey) har typ världens häftigaste röst. ryser.



Flyleaf - All around me



Flyleaf - I'm so sick

let's go long

långt hår. ja... men hur fan ska jag få långt hår? mitt hår växer ju 0 cm, det är så himla frustrerande!
det visade sig att jag klipper mig lite för ofta, men just för att jag hade SKETA dåliga hårprodukter.. hade aldrig inpackning och skyddade inte mitt hår med någon slags av värmespray. så tom att föna håret slet som bara den. men som tur är har man en frisör som vän, och hon föreslog bra skit för mitt hår. så nu slipper jag klippa mig lika ofta och håret får lite bättre kvalitet!



färg schampoo + balsam.. luktar så jävla gott, och balsamet är super lätt att skölja ut! underbart



värmeskyddande kräm grej som har andra tricks och hårinpackning (som var sketa dyr men helt underbar)

godmorgon?

idag är det söndag, jag älskar söndagar. just för att jag vet att alla har ledigt (nästan) och det är sjukt bra program på tv (a) haha. idag funderar jag på att inte göra någonting, bara äta, städa och göra om en tisha. jag önskar att jag hade en symaskin, jag skulle sy så mycket skit.. ska leta efter en på blocket ;D haha!

Tänkte göra om min HULK tisha från H&M, just för att den ser så jäääävla tråkig ut, och för att den ska se lite crazy ut just för att hulken är på den, eller hur? Tänkte riva av armarna.. låter brutalt, men det kan bli snyggt?




what's cooking good looking?

åh, lagade nyss kycklingsoppa med curry, SÅ JÄVLA GOTT

recept:

Antal portioner: 4

Ingredienser

2 schalottenlökar, hackade
1 1 msk curry
3 3 msk smör
1 1 paprika, hackad (jag hade i röd och orange paprika, en halv av varje)
3 2 tärningar hönsbuljong
ca 12 vatten
ca 5 kyckling
salt & peppar

Gör så här:

1. Hacka löken och fräs lök med curry i smör i en gryta. Tillsätt paprika.

2. Smula ner buljongen och späd med vatten. Koka 10-15 minuter.

3. Tillsätt köttet, smaka av och hetta upp.


Jag ändrade lite på receptet dock. Jag la till chili, korma, färsk persilja, en matsked mango-chutney för söthetens skull och hade i lite matlagningsgrädde för att soppan skulle bli lite tjockare.





i'm back

inga ursäkter, fuck that. har haft världens bästa jullov! här kommer lite bilder, mest från igår.



skön longarmedtisha från monki, REAREA KOMPIS!



chill linne, skönaste material, monki REAREARAREREREEEAAA



closeup



superschööön klänning från selected, REAREAREA



typ, världens sötaste pincett, fanns fler att välja mellan.. - tiger, 10 kr!



cute



fick fnatt och ville bli färgglad.. här är resultatet..!



världens bästa julklapp, Fattig Miljonär av Fredrik Robertsson



smygreklamhejhej

RSS 2.0